С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Детство

Резултати за детство (36)

Готово ли е детето за училище

Готово ли е детето за училище

Лятото е време за почивка, но и за начало на подготовката на детето с идеята, че от есента ще бъде ученик. Преходът е сериозен и често е повод за стрес и притеснения за малчуганите.

Д-р Маждракова за хомеопатията и детското здраве

Д-р Маждракова за хомеопатията и детското здраве

Д-р Маждракова завършва медицина през 1995 г. но още следващата година се запознава с хомеопатията и разбира, че това е науката, която трябва да изучава и прилага.

Вторият баща

Вторият баща

Момента на раздяла между родителите е изключително тежък за децата. А когато в семейството влиза втори баща, положението става още по-сложно.

Детският гняв

Детският гняв

Детският гняв плаши повечето родители, особено когато проявите са на публични места. Чудиш се какво ще си помислят хората и как ви гледат, докато твоето съкровище се дере, тръшка се на земята или се опитва да възстанови своята правда с юмруци.

"Тайната на щастливото детство"

"Тайната на щастливото детство"

Книгата "Тайната на щастливото детство" на психолога Весна Ризова, представяна от Издателска къща "Тара", е вече с две издания.

деца за продан

Австралийка опита да продаде децата си в eBay

Австралийка, обявила децата си за продан в Интернет, ще отговаря пред властите за шегата си.

Втори език от ранна възраст

Втори език от ранна възраст

Съществуват всякакви разбирания за децата, расли в двуезична среда. Някои се притесняват, че мъниците ще объркат думите, че няма да проговорят лесно и какво ли още не. Всъщност, истината е друга.

Дете на лагер

Дете на лагер

Детето няма да го има цяла седмица, две или дори три и се чудиш как твоето мъниче ще се справи без мама и татко.

Детско ателие

Детско ателие

Ако се чудиш с какво да занимаваш детето си през уикенда, трябва да знаеш, че интригуващите възможности са вече с една повече.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби