С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Кърмене

Резултати за кърмене (154)

Втори месец

Втори месец

Повече информация за физическото развитие, какво може да прави бебето ти на 2 месеца

бебе яде твърда храна

Готово ли е моето дете за… въвеждане на твърдите храни

Твоето дете знае най-добре! Как да прецениш дали е време да разнообразиш бебешкото меню? Следи внимателно как се развива твоето мъниче и то само ще ти подскаже.

Майка кърми бебето си

Вредните митове и истината за кърменето

Съществуват много вредни митове за кърменето. За съжаление голяма част от тях са широко разпространени. За още по-голямо съжаление тези неистини може да чуете даже от някои медицински служители.

Голямото кърмене

Голямото кърмене...

...или защо майчиното мляко е също толкова ценно и вкусно, дори и след навършването на първата годинка.

Време ли е за второ дете

Време ли е за второ дете

Трудно може да се каже точно кога е времето за следващо дете. Това е много индивидуално, зависи от настройката на жената, от таткото, от условията на живот и още много лични фактори, които влияят върху решението.

Германка хваната да кърми, докато шофира

Германка хваната да кърми, докато шофира

Германка я грози обвинение за недостатъчно добро обезопасяване на дете в движещ се автомобил, след като бе спряна от пътни полицаи докато кърмела детето си в движение.

Д-р Гайдурков за детско здраве и хранене

Д-р Гайдурков за детско здраве и хранене

Д-р Гайдурков се занимава от години с лечение на хора чрез здравословно хранене и лечебен глад. Неговото име вече е легенда в областта. Сред пациентите му за съжаление се срещат и много деца.

Вълшебни техники за успешно кърмене

Вълшебни техники за успешно кърмене

Има ключови техники, от които често зависи доколко успешно ще кърмиш, и такива, които биха ти помогнали в някои критични ситуации.

Голата истина

Голата истина

Часът е 2 следобед, в банята съм. Спечелила съм битката със съня на сина ми и се възползвам от блаженството на душа. Сама! Знам, че всяка от вас ще ме разбере в този момент...

Въпроси за кърменето

Въпроси за кърменето

Животът рядко тече като по учебник… Но дори и след труден старт има шанс ти и бебето да се наслаждавате на кърменето. Колкото и естествен процес да е кърменето, понякога е съпътстван от трудности. Добре е да си подготвена за евентуалните препъни-камъчета, така няма да се откажеш при първите спънки. Ето някои от най-честите притеснения на кърмещите майки. Навярно сред тях ще откриеш и твоя въпрос.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби