С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Коментари за “Къде се покри д-р Михаил Маджунов???”

« Назад

БУДЕН ГРАЖДАНИН

БУДЕН ГРАЖДАНИН

05.09.2013 09:27:05

Вие, платени ДРАСКАЧИ, ЖАЛКИ НИЩОЖЕСТВА!!!!
НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ИСТИНАТА ЗА СМЪРТТА НА ТОВА ДЕТЕ? НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ДЕТЕТО Е ИНТУБИРАНО ОТ СПЕЦИАЛИЗАНТ ПО АНЕСТЕЗИОЛОГИЯ, НАРИЧА СЕ ИВАН НИКОЛАЕВ ТАБАКОВ - БЕЗ ПРАВО ДА РАБОТИ САМОСТОЯТЕЛНО,ПРИЛОЖИЛ ЛЕКАРСТВА,КОИТО СА ПРОТИВОПОКАЗАНИ/ВСЕ ЕДНО ОБУЧАВАЩ СЕ КУРСИСТ ЗА ШОФЬОР,МАЛКО ПОНАУЧИЛ СЕ ДА КАРА КОЛА ДА ИЗЛЕЗЕ БЕЗ КНИЖКА С КОЛАТА НА ПЪТЯ И ДА ПРЕДИЗВИКА КАТАСТРОФА СЪС СМЪРТЕН СЛУЧАЙ/, КОЙТО ЗАЕДНО С Т.НАРЕЧЕНИЯ "ДОЦЕНТ" МИНЧО БЕЛЧЕВ МЕЛНИЧАРОВ СА ФАКТИЧЕСКИТЕ УБИЙЦИ НА ТОВА ДЕТЕ!!! И понеже са се НАСРАЛИ!!!, за да не се РАЗМИРИШЕ са погодили този номер на ДОКТОР МАДЖУНОВ - ПИША МУ ИМЕТО И ТИТЛАТА С ГОЛЯМА БУКВА, ЗАЩОТО ТОВА Е ЗЛАТЕН ЧОВЕК, СПАСИЛ ЖИВОТА НА МНОГО ХОРА, ПОВЕЧЕТО ДЕЦА ОТ ЧУЖДИ ТЕЛА В ДИХАТЕЛНИТЕ ПЪТИЩА
ЖАЛКИ НИЩОЖЕСТВА!!!!
Възмутена

Възмутена

10.01.2011 14:41:26

Каквото и да се каже за тая трагедия, все ще е слабо. Един въпрос обаче не ми дава мира. Като детето е било зле толкова време, защо не е потърсено мнение на ДРУГИ ЛЕКАРИ междувременно?!
помниш ли ме

помниш ли ме

07.01.2011 16:18:44

Маджунов, нали помниш какво ти обещах - не съм те забравил, тук съм. И не само аз. Чакаме те.

Да се върнеш от екскурзийката, дето си спретна с пари от пациенти и от Здравната каса.

Горчи ли ти алкохола, Маджунов?

Виждаш ли детето, дето го уби или вече си забравил?

Чакаш следващите, нали? За да надпишеш пак болничен престой и да гепиш, да гепиш... Ех, твар нещастна. Аз не мога да те накажа, ама се надявам, че най-сетне държавата ще влезе в час, ще ти сложат белезници и към Централния.

И пак да питам професор Миланов - професоре, къде се скрихте? Нали сте телевизионна звезда? Сега защо нещо не ви се говори? Чакате комисийка ли - да каже, че Маджунов е невинен?

Както подчертах няколко пъти - имате формален повод - лицето Маджунов е окрало здравната каса (в която и аз, и не само аз, всеки месец даваме пари, за да има за вас). Изгонете го за кражба! Или за белите престилки кражбата не е престъпление, а? Създаване на неверни документи с цел лично облагодетелстване - без да съм юрист зная, че има член в НК.

Хайде, професоре, покажете се. Не заради мен - заради детето трябва да се покажете!

Г-н Велчев, прокуратурата не трябва ли да разследва престъпления като убийство от немарливост и кражба? Има ли вече заведено дело? Кой е прокурорът?

Г-н Цветанов, къде е акция "Сливици"? Хайде да спретнем държавната машина и да видим къде си вее гъза лицето Маджунов. Хубаво, че прибрахте Килърите, ама този килър какво го правим?

Г-н Борисов, хайде и вие да кажете нещо. Или по-добре да направите. Аз все още вярвам, че наистина имате желание нещо да се случи!

Г-н Костов, сега е и ваш ред. Когато закопчаха лекарите от Горна Оряховица бяхте доста активни, нали? Животът само политика ли е, г-н Костов? Или детето не е избирател и не ни интересува? (винаги съм гласувал в тъмно синьо - не ме карайте да мисля, че съм бъркал!)

Г-н Станишев, член ли е на БСП лицето Маджунов? Затова ли ви няма. Синята лампа на кмета на Шумен по-важна ли е от живота на едно дете? Каква опозиция сте, г-н Станишев - само за "нашите" хора ли?

Г-н Константинов, вие? Това, което съм чул е, че сте прекрасен лекар. Като лекар имате ли нещо да кажете? А като здравен министър?

Журналистите! СРС-то на Трактора, Патрашкова и Дачков ли са по-важни от живота на едно дете? Това ли е интереса на обществото, а? Проверихте ли имотното състояние на лицето Манджуков, ? Да ви кажа ли как става - има публичен регистър, може да не мърдате от бюрцата и пак да видите какво има. И после да сигнализирате на Кушлев. На мен няма да ми обърнат внимание, ама на вас? Операция "Верту" беше добре, ама операция Маджунов - ще е доста по-хубаво. И по-полезно.

Маджунов, покажи се. Сам, с торбичката и към следствието. Няма да те оставя на мира, Маджунов, няма.
Славчева

Славчева

07.01.2011 14:19:48

Два простички въпроса не ме оставят на мира
Кой разреши отпуската на лицето Маджунов след смъртта на ГериЅ
Защо не се предпиема издирване на лицето Маджунов с ИнтерполЅ
Мама Дидка

Мама Дидка

07.01.2011 13:45:39

Долен изверг...

Напишете коментар

 Избор на език:

ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби