С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

“Цялостно здраве”

“Цялостно здраве”В книгата “Цялостното здраве” на издателство "ИнфоДар" Кейт Кук разкрива 52 брилянтни идеи, за да ви помогне да постигнете личните си цели и да станете по-балансиран, по-здрав и много по-щастлив човек. Като правите малки, но важни подобрения в начина си на живот, ежедневно ще ставате свидетели на положителни промени и ще възстановявате енергията си .

Медиите като че ли са полудели на тема “влошаването на нашето физическо и мен­тал­но здраве”. Непрекъснато слушаме за затлъстяване, болести, неконтролируема консумация на алкохол и наркомания. А какъв е обичайният отговор?

Програма за комплексно детоксикиране, диети и режим на физическа активност, който може да ви подготви за маратонско надбягване. О, да, и консултации с психолог, така че в крайна сметка родителите ви да поемат цялата вина за вашите проблеми. Тук е даден различен подход, който включва физическа активност и диета, но най-вече – здрав разум! Нетният резултат е една по-щастлива и по-здрава личност. Всички можем да имаме здрав и по-удовлетворяващ живот, стига само да го поискаме.

Кейт Кук е директор на The Nutrition Coach – компания, която създава през 2000 г. Кейт започва обучението си като нутрициолог в Института за оптимално хранене (ION) през 1997 година. От тогава тя помага на хиляди пациенти да променят начина си на хранене. За Кейт промяната няма стойност, ако не е трайна и не води до реални резултати, които тя формулира кратко – здраве и прилив на жизнена сила. Като всеки иноватор тя загърбва учебникарските стандарти и създава собствен подход, който е прост, практичен и лесно може да бъде следван. Кейт е страстен застъпник на балансираното хранене и според нея то води до по-дълъг и пълноценен живот. Няма възраст, състояние и дори болест, които да не се повлияят от балансираното хранене.

Кейт осъзнава, че животът на съвременния човек върви встрани от пътя на доброто здраве – натовареното ежедневие, стресът и умората възпрепятстват и най-добрите намерения да живеем правилно. Отговорът й на това предизвикателство е да помага на клиентите си сами да формулират план за промяна и да се придържат към него. В практиката си забелязва, че не рядко първоначалният импулс да се храниш правилно води след себе си преосмисляне на приоритетите в живота. Освен на трайни резултати Кейт учи своите пациенти да търсят онези неща в живота, които ги вдъхновяват и ентусиазират.

Кейт Кук е изтъкнат лектор и преподавател, в своите лекции тя безрезервно споделя знания, вдъхновява, мотивира и разсмива слушателите. Срещайки много хора в своята практика, Кейт усеща необходимостта от систематизирани знания. Това я подтиква да създаде няколко книги, посветени на храненето и здравословния живот.

Цена: 9.00 лв.

Коментари

Коментари за ““Цялостно здраве””
Няма добавени коментари към тази статия
Добави коментар

ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби